Lisäarvoa asiakkaillemme

TK-Vilmet siirtyi elokuussa 2017 osaksi LEKO Groupia, kun Lehtosen Konepaja Oy osti koko TK-Vilmetin osakekannan. TK-Vilmet Oy:n toiminta jatkuu nykyisissä tiloissaan, nykyisen henkilöstön voimin.

Yrityskaupan myötä TK-Vilmet vahvistuu, monipuolistuu ja toimintamahdollisuudet laajevat.

”Lehtosen Konepajalla on lähes sadan vuoden toimintahistoria ja syvä kokemus konepajatoiminnasta, mikä oli meille tärkeä seikka kaupasta päätettäessä. Uusi omistaja mahdollistaa aiempaa selvästi suurempien kokonaisuuksien toimittamisen”, kertoo TK-Vilmet Oy:n toimitusjohtaja Lasse Tyynysniemi.

"TK-Vilmet Oy:n toiminta on tehokasta ja henkilöstöllä on korkea ammattitaito. Odotamme, että yhteistyöllä volyymit tulevat kasvamaan", sanoo Lehtosen Konepaja Oy:n toimitusjohtaja Erkki Lehtonen.


Mikä LEKO Group?

LEKO Group on Lehtosen Konepajan perustama yrityskonserni, jonka etuna on tarjota asiakkaille entistä suurempia kokonaisuuksia, joustavaa ja luotettavaa keskiraskaan ja raskaan kappaleiden valmistusta lähes sadan vuoden kokemuksella. Konserni vahvistaa yritysten toimintavarmuutta ja asiantuntemusta sekä mahdollistaa kansainvälisesti toimiville asiakkaille nykyteknologian mukaisen tuotannon.

Tutustu Leko Groupiin