Asiakkaat

Sandvik Group on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet parantavat asiakkaiden tuottavuutta, turvallisuutta ja kannattavuutta. Sandvik on markkinajohtaja valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät.

» Kotisivu

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin palvelen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Tuotevalikoimaan kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia.

» Kotisivu

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin.

» Kotisivu

MOVAX on maailman johtava kaivinkoneisiin asennettavien, automaattisesti ohjattujen paalutus- ja perustuslaitteiden kehittäjä ja valmistaja.

» Kotisivu

Sleipnerin tuoteidea kehitettiin Elijärven kromikaivoksessa, joka sijaitsee arktisissa olosuhteissa Suomen Lapissa. Sleipner-järjestelmän luotettavuus ja tuottavuuslisä on osoitettu useissa sovelluksissa: kalkkikiven louhokset Keski-Euroopassa, Andien vuoristossa sekä Keski-Afrikan tropiikissa.

» Kotisivu

ProSilva koneen käyttäjä voi luottaa vuosikymmenten kokemukseen metsäkoneiden rakennuksessa. Tekniset ratkaisut perustuvat aina testattuun, äärimmäiseen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Metsäkoneet suunnitellaan ympärivuotiseen puunkorjuuseen vaativissa olosuhteissa.

» Kotisivu

Koneosapalvelu on erikoistunut puutavaran käsittelyyn liittyviin laitteisiin, varaosiin ja hydrauliikkaan mm. metsä-, maansiirto-, kuljetus-, nosto- sekä prosessi- ja sahateollisuuden tarpeisiin. VAHVA-kahmarit ja KOPA-telat ovat yrityksen omia tuotemerkkejä.

» Kotisivu

Siirtoruuvi Oy kansainvälisesti toimiva siirtoratkaisujen myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tuotteina ovat ruuvikuljettimia, kuljetinruuveja, pystyruuveja, laimennusruuveja, kierukoita, ruuvipohjia ja repiviä ruuveja eri teolisuudenalojen tarpeisiin. Siirtoruuvi on osa LEKo Group-konsernia.

» Kotisivu

Raskaan sarjan alihankintakonepajan tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus, lastaus- ja logistiikkajärjestelmät sekä erilaiset tuotantolinjat saha- ja metsäteollisuuden, satamien sekä prosessiteollisuuden kasvaviin tarpeisiin.Lehtosen Konepaja on Leko Group konsernin perustajayritys.

» Kotisivu