tk-vilmet-uusitut-sosiaalitilat-1

Uudet sosiaalitilat koottiin paikan päällä neljästä kontista, jotka sulautuivat yhteen tyylikkääksi rakennukseksi.

 

Hitsaushallin yhteyteen uudet sosiaalitilat

Kasvavan henkilökuntamäärän myötä TK-Vilmetillä investoidaan myös työviihtyvyyteen ja työturvallisuuteen. Täysin räätälöity, henkilökunnan tarpeisiin suunniteltu sosiaalirakennus sai paikkansa hitsaushallin yhteydestä omana rakennuksenaan. Useasta pintavalmiista konttimodulista muodostunut rakennus nostettiin osa osalta paalujen päälle ja koottiin toimivaksi kokonaisuudeksi. Rakennus oli käytännössä toimintavalmis, kun se kytkettiin sähkö- ja viemäriverkostoon.

Jokainen konttimoduli oli valmiiksi varusteltu käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki oli kunnossa seinä- ja kattopintoja myöten. Konttirakenteesta kertoi vain siistit lattia- ja seinälistoitukset konttien rajakohdissa. Valoisessa ruokailu- ja taukotilassa oli asianmukaiset keittiö toiminnot koneineen ja laitteineen. Peseytymis- ja pukeutumistilat suunniteltiin erikseen miehille ja naisille ja niissäkin oli tehdasasennuksina suihkut, pesualtaat ja kaapistot käyttövalmiina. Henkilökohtaisia tavaroita varten työntekijöille varattiin paitsi lukolliset vaatekaapit myös pientavaroiden säilytyslokerot. Sosiaalitiloista on suora käynti paitsi hitsaushalliin myös paikoitusalueelle.

 

Konteista koottu rakennus toimitettiin valmiiksi varusteltuina ja henkilökunta pääsi nopeasti uusiin valoisiin sosiaalitiloihin.

 

 

Sisällöntuotanto JiPS Oy / Raija Sundgrén