• Tervetuloa töihin ja asumaan luonnonkauniiseen Mänttä-Vilppulaan.
 

Tule töihin taidekaupunkiin

TK-Vilmetillä on tällä hetkelläkin tarjota työpaikka levysepille, hitsaajille ja CNC-koneistajille. Yritys kasvaa ja kehittyy, joten tekijöitä tarvitaan. Vaikka äskettäin kaksi vuokratyöläisenä talossa hitsaajina toiminutta henkilöä vakinaistettiin vilmettiläisiksi, lisää ammattilaisia toivotetaan tervetulleiksi joukkoon. Ammattitaito on mahdollista saada myös oppisopimuskoulutuksella. Mitä muuta työntekijälle on tarjolla Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa?

 

Mänttä-Vilppulassa viihtyy koko perhe

TK-Vilmet on mukana projektissa, jossa www.toissataidekaupungissa.fi sivustolla esitellään pienen lämminhenkisen kaupungin mahdollisuuksia työllistää osaajia metallialan yrityksiin tai tukea heitä itsenäisinä yrittäjinä. Mänttä-Vilppula sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta tai Jyväskylästä. Koko perhe voi elää ja asua kauniissa taidekaupungissa, harrastaa ja käydä töissä myös naapurikaupungeissa helposti junalla tai bussilla. Konepajalle työntekijöiden viihtyvyys on tärkeää. Kun kaupunki pystyy tarjoamaan turvallisen asumisen ja mielekästä tekemistä koko perheelle, vaikutus näkyy myös vakaassa työyhteisössä.

 

Konepajalla on mukava työpaikka

Tutustu Mänttä-Vilppulaan ja TK-Vilmettiin. Tule töihin mukavaan työpaikkaan, jossa jatkuvat investoinnit vahvistavat modernia konekantaa. Saat vaikuttaa omaan työhösi ja pääset kehittämään osaamistasi haastavien asiakastöiden parissa. Kädenjälkesi näkyy maailmalla teknologian huippua edustavissa koneissa ja laitteissa. Meillä tehdään töitä TK-Vilmet hengessä, josta kertoo myös kasvu ja kehitys niin liikevaihdossa kuin henkilöstön määrässä.

» Lue koneistaja Timo Hytösen työkokemuksesta TK-Vilmetillä

 

tk-vilmet-movax-2

Esimerkiksi CNC-koneistajana tai levyseppänä olet mukana valmistamassa teknologian huippua edustavia koneista ja laitteista.

 

tk-vilmet-toissa-taidekaupungissa-3

TK-Vilmet on mukana Töissä taidekaupungissa – projektissa, joka esitteli toimintaansa metallimiehille Alihankintamessuilla.

 

Sisällöntuotanto JiPS Oy / Raija Sundgrén