Asiakascaset


Sandvik Mining and Rock Technology

asiakas-vilmet-sandvik

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sovellusalueita ovat maanpäällinen ja –alainen poraus, mekaaninen kiven irrotus, murskaus ja seulonta, lastaus ja kuljetus, kalliorakentaminen, louhostoiminta sekä murskaus ja rikotus.
Vilmet on yksi Sandvikin ydinalihankkijoista tuotteinaan mm. kallionporauslaitteiden hitsatut ja koneistetut runko- ja puomistorakenteet.

Hyvä esimerkki yhteistyön merkittävyydestä oli laatujärjestelmän kehitystyö, jonka yhtenä tavoitteena oli parantaa Sandvikin hitsattujen teräsrakenteiden laatua. Hankkeen mukaista toimitusprosessia kehitettiin yhteistyössä toimittajaverkoston kanssa ja siihen kuului myös Vilmet, joka aloitti oman hitsauslaatujärjestelmänsä sertifioinnin täyttääkseen SFS-EN ISO 3834-2 -kriteerit. Konepajan hitsaajille laatujärjestelmän hyödyt olivat selkeät sillä moitteeton hitsausjälki on tärkeä osatekijä asiakkaan lopputuotteen kestävyyttä.


Sleipner Finland Oy

vilmet-lekogroup-asiakas-referenssi-sleipner

Vasemmalla Sleipner E400 ja oikealla E190-800

Sleipnerin ratkaisu mahdollistaa hydraulisten, telaketjullisten kaivinkoneiden siirtämisen turvallisesti ja nopeasti esim. kaivosteollisuudessa, missä vaikeakulkuinen maasto rajoittaa kulkemista.

Vilmetin tuotteita ovat kaivureiden siirtoalustat sekä maanrakennuskoneiden kuljetuslavetit. Konepaja valmistaa myös useita komponetteja esim. Sleipnerin E-sarjan tuotteisiin 23-565 tonnin painoisille kaivinkoneille. Siirtoyhdistelmään tarvitaan vain kuorma-auto tai dumpperi, kaivuri ja Sleipner. DB-sarja on tarkoitettu suurien puskutraktorien, porauslaitteiden ja muiden raskaiden nostolaitteiden kuljettamiseen 120 tonnin painoon asti.


John Deere Forestry Oy

asiakascase-vilmet-john-deere

John Deere Forestry Oy on suomalainen maa- ja metsätyökoneita valmistava yritys. Se on osa kansainvälistä Deere & Company -konsernia. Tuotteiden rakenteelliset ratkaisut, tekniikka ja muotoilu ovat yrityksen laatutekijöitä, jotka tunnustetaan Euroopanlaajuisesti.

Vilmet valmistaa asiakkaalleen mm. kuormatraktoreiden keskinivelet, joilta vaaditaan kestävyyttä ja liikkuvuutta traktorin liikkuessa maastossa, pellolla ja maantiellä.