TK-Vilmet toimitusjohtajaksi Juha Mäkelä

Lasse Tyynysniemi valmistautuu siirtymään eläkkeelle ja toimitusjohtajan tehtävien siirto tapahtuu hallitusti Juha Mäkelälle. Lasse toimii vielä sovitun ajan TK-Vilmetin palveluksessa erityistehtävissä ja myynnin tukena. Uuden toimitusjohtajan perehdyttämiseen kuuluu mm. tutustuminen asiakkaisiin ja tuotantoon.

Toimitusjohtajan tehtävät siirtyvät hallitusti Lasse Tyynysniemeltä (vas.) Juha Mäkelälle.

- Vuosien mittaan on tapahtunut paljon, isoja merkittäviä kauppoja on syntynyt, kertoo Lasse Tyynysniemi. 21 vuotta TK-Vilmetillä merkitsee hyviä työkavereita, kiinteitä asiakassuhteita ja paljon ajokilometrejä. Olen apuna ja tukena Juhalle tarvittavan ajan, jotta yritys voi jatkaa kehittymistään joustavasti uuteen aikaan uuden toimitusjohtajan luotsaamana, vakuuttaa Lasse.

TK-Vilmetin yksi merkittävämpiä tapahtumia on ollut yrityksen myynti Lehtosen Konepajalle. Yhdistyminen isoon konepajaan merkitsi hedelmällistä yhteistyötä LEKO Group konsernin yritysten kesken, josta hyötyivät myös asiakkaat. TK-Vilmet pystyykin nyt tarjoamaan kilpailukykyistä, laajempaa kokonaisuutta asiakkailleen.

Vas. Lasse Tyynysniemi, tuotannonohjaus insinööri Kai Kärkkäinen, tuotantoinsinööri Kari Koskinen, toimitusjohtaja Juha Mäkelä, tuotantopäällikkö Marko Kaijaniemi ja työnjohtaja Jarmo Pylvänäinen.